Maak kennis met het brancheteam Transport & Logistiek (T&L)!

Wij staan voor; actie, schakelen en vooruitkijken! Met de thema campagnes ‘Diesel je bloed’ en ‘Driver of the day’ heeft ons brancheteam Transport & Logistiek al veel werkzoekenden duurzaam aan het werk geholpen. Ons behulpzame team bestaat uit ‘doeners’ die in actie komt voor werkgevers én werkzoekenden. Met onze expertise staan wij voor u klaar om u te ontzorgen in uw zoektocht naar de juiste werknemer. Naast dat wij werkgevers enthousiasmeren om te werven vanuit diversiteit en inclusie, stimuleren wij ook de werkzoekenden om aan de slag te gaan. Wij hebben intensief contact met werkzoekenden, die ondersteuning kunnen gebruiken bij het vinden van werk. Als geen ander kennen wij de ins & outs binnen de branches Transport en Logistiek in de regio Holland Rijnland. Ook ondersteunen wij u graag met actuele kennis over (beschikbare) subsidies, wet-, en regelgeving en opleidingsmogelijkheden rond inclusiviteit op de werkvloer.

Onze ervaren teamleden staan klaar om vragen te beantwoorden en geven u graag professioneel advies! Zo kunt u als werkgever profiteren van veel kennis en kunde op één plek!

Wat heeft dit brancheteam te bieden?
Allereerst heeft u als werkgever één vast contactpersoon, wat het contact overzichtelijker en persoonlijk maakt! Onze leden van team T&L hebben door de jaren heen veel werkervaring en expertise opgebouwd in de branches Transport & Logistiek. Wij werven de medewerkers voor u, dragen ze bij u aan en bereiden ze voor op hun nieuwe rol op de werkvloer. Deze voorbereiding èn natuurlijk de begeleiding op de werkplek zijn bepalend voor de succesvolle duurzame match tussen u als werkgever en werkzoekenden. Dit is de optimale oplossing voor u als werkgever om, samen met team T&L, de ideale match te vinden en werkzoekenden een nieuwe kans op werk te bieden waarbij hun talenten optimaal benut worden. Met een ruime diversiteit aan werkzoekenden, die staan te popelen om aan de slag te gaan, hebben wij al vele succesverhalen weten te creëren!

Welke vacatures vervult dit brancheteam (onder andere)?

  • Vrachtwagenchauffeur
  • Magazijnmedewerker
  • Taxichauffeur
  • Productiemedewerker
  • Chauffeur

Personeel opleiden? Nog geen geschikte opleiding maar wel interesse?
Goed personeel is moeilijk te vinden. Steeds meer werkgevers zorgen voor een training of opleiding op de werkvloer. Zo vinden werkzoekenden beter aansluiting bij uw bedrijfscultuur en vacatures. Op het gebied van opleiding kan ons team T&L verschillende mogelijkheden voor u aanbieden. Of het gaat om het opleiden van of herscholen, wij denken graag mee hoe wij dit samen met werkgevers en werkzoekenden op een passende manier voor elkaar kunnen krijgen. Bij het brancheteam is het bijvoorbeeld mogelijk om werkzoekenden een kortdurende opleiding aan te bieden, waarmee ze uiteindelijk alsnog binnen de branche aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding voor taxichauffeur, vrachtwagenchauffeur of heftruck/reachtruck chauffeur. Met al deze mogelijkheden, kunnen kandidaten sneller de werkvloer op en beschikt u sneller over gekwalificeerd personeel! 

Voor de werkzoekenden die interesse in het beroep taxichauffeur hebben en/of meer informatie hierover willen, hebben wij een aparte pagina gemaakt.

Klik op de button hiernaast voor meer info.