Grote opkomst bij workshops beroep taxichauffeur

Samen kansen creëren voor werkzoekenden om een gastvrije en bekwame taxichauffeur te worden! Daarom organiseerde ons brancheteam Transport & Logistiek gisteren in samenwerking met Noot Personenvervoer workshops over het beroep van taxichauffeur. Noot kwam op maar liefst drie WSP-locaties langs, namelijk bij DZB Leiden, Provalu en Rijnvicus. De opkomst was groot en de 40 deelnemers, kregen door de uitgebreide workshop een goed beeld van de taxibranche, hoe een taxichauffeur in de praktijk werkt, maar ook welke mogelijkheden er zijn om een opleiding tot taxichauffeur te volgen.

Een mooie baan

Een vrolijke chauffeur, een gezellig praatje, een veilige-, comfortabele rit & snel op je plaats van bestemming aankomen, dat zijn onder andere de kenmerken van een goede taxirit. Voor het leveren van die kwaliteiten worden taxichauffeurs bij Noot Personenvervoer opgeleid.

Om als taxichauffeur aan het werk te kunnen heb je een chauffeursdiploma taxi (TVP) nodig. WSP Holland Rijnland is blij met de samenwerking met Noot, één van de grootste personenvervoerders in Nederland. Zij verzorgt doelgroepen-, regiotaxi-, leerlingenvervoer en groepsvervoer voor ouderen en dagbestedingen.

Hopelijk maken wij binnenkort mooie matches! Zoekt u als werkgever ook nieuw talent of informatie en advies over inclusief werkgeverschap? We denken graag met u mee dus neem gerust contact met ons op.

DUIN- EN BOLLENSTREEK