Maak kennis met het brancheteam Garantiebanen & Overheid (GO)!

Team GO kan u helpen en ondersteunen in het vinden van personeel in deze krappe arbeidsmarkt. Met onze expertise staan wij voor u klaar om u te ontzorgen in uw zoektocht naar de juiste werknemer. Naast dat wij werkgevers enthousiasmeren om te werven vanuit diversiteit en inclusie, stimuleren wij ook de werkzoekenden om aan de slag te gaan. Wij hebben intensief contact met werkzoekenden met een arbeidsbeperking, die ondersteuning kunnen gebruiken bij het vinden van de juiste werkplek. Als geen ander kennen wij de ins & outs binnen de overheid tot en met de detailhandelsbranche in regio Holland Rijnland. Ook ondersteunen wij u graag met actuele kennis over (beschikbare) subsidies, wet-, en regelgeving en opleidingsmogelijkheden rond inclusiviteit op de werkvloer.

Onze ervaren teamleden staan klaar om vragen te beantwoorden en geven u graag professioneel advies! Zo kunt u als werkgever profiteren van veel kennis en kunde op één plek!

Wat heeft dit brancheteam te bieden?
Allereerst heeft u als werkgever één vast contactpersoon, wat het contact overzichtelijker en persoonlijk maakt! Team GO denkt graag in mogelijkheden, oplossingen en schakelt graag snel. Onze leden van team GO hebben door de jaren heen veel werkervaring en expertise opgebouwd met de werkzoekenden doelgroep. Wij werven de medewerkers voor u, dragen ze bij u aan en bereiden ze voor op hun nieuwe rol op de werkvloer. Dit kan uiteraard naar aanleiding van een vacature maar dit hoeft niet. Wij kunnen u als werkgever namelijk ook helpen met een creëren van een functie door ‘’functiecreatie’’. Deze voorbereiding èn natuurlijk de begeleiding op de werkplek zijn bepalend voor de succesvolle duurzame match tussen u als werkgever en werkzoekenden. Dit is de optimale oplossing voor u als werkgever om, samen met team GO, de ideale match te vinden en werkzoekenden een nieuwe kans op werk te bieden waarbij hun talenten optimaal benut worden. Met een ruime diversiteit aan werkzoekenden, die staan te popelen om aan de slag te gaan, hebben wij al vele succesverhalen weten te creëren! Zo zijn wij bijvoorbeeld super trots op onze Samuel en Albert Heijn XL Leiden, die een arbeidsovereenkomst met elkaar hebben afgesloten. Een prachtig voorbeeld van een baan op maat creëren op basis van wat iemand wél kan.

Wat zijn garantiebanen?
Wanneer u iemand met een arbeidsbeperking in dienst neemt, heet dat een garantiebaan. Garantiebanen zijn bedoeld voor mensen met een arbeidshandicap die of in de huidige Wajong zitten of binnen de Participatiewet een arbeidsvermogen tussen de 20% en 80% hebben. Iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. Deze wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden, ook mensen met een arbeidsbeperking. Zij hebben vaak wat meer aandacht, begeleiding en coaching nodig maar kunnen in een voor hen aangepaste functie zeer goed zelfstandig werken. Wilt u werkzoekenden met een arbeidsbeperking een werkplek bieden? We brengen u in contact, adviseren over mogelijke regelingen en begeleiden het bemiddelingsproces. Zo creëren we samen kansen!

Personeel vinden? Nog geen geschikte opleiding maar wel interesse? Geef u dan op voor een Harrie training!
Goed personeel is moeilijk te vinden. Steeds meer werkgevers zorgen voor een training of opleiding op de werkvloer. Zo vinden werkzoekenden beter aansluiting bij uw bedrijfscultuur en vacatures. Alle opleidingsmogelijkheden zijn in overleg mogelijk. Momenteel organiseert team GO bijvoorbeeld ook de Harrie training. Een Harrie is een medewerker die al werkzaam is bij de werkgever en een training wil volgen om collega’s met een arbeidsbeperking op de werkvloer te begeleiden en te ondersteunen. ‘Harrie’ staat voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Heeft u interesse om ook een Harrie training te volgen? Meer informatie en aanmeldmogelijkheid vindt u via deze onderstaande button.