Maak kennis met het brancheteam Garantiebanen en Overheid (GO)!

Met de specialisaties van team GO, kunnen werkgevers zorgeloos vertrouwen in een goede samenwerking. Samen met de werkgever zorgen ze voor maatwerk om de beste match te creëren tussen werkgevers en werkzoekenden. Ze staan altijd klaar voor advies en het delen van informatie!

Wat heeft dit brancheteam te bieden?
Team GO is dé sparringpartner voor het aannemen van mensen met een arbeidsbeperking. Dit kan uiteraard naar aanleiding van een vacature maar dit hoeft niet. Ze kunnen werkgevers namelijk ook helpen met een creëren van een functie door ‘’functiecreatie’’. Dankzij hun gebundelde kennis in de regio, is er veel kennis beschikbaar over wet- en regelgeving. Werkgevers ontzorgen, zoveel als mogelijk en waar ze maar kunnen!

Welke vacatures vervult dit brancheteam (onder andere)?

Vacatures binnen de overheid en detailhandel zoals:

  • Beleidsmedewerker
  • Administratief medewerker
  • Verkoopmedewerker

Nog geen geschikte opleiding maar wel interesse?
Opleidingsmogelijkheden zijn in overleg mogelijk. Momenteel inventariseert team GO bijvoorbeeld ook mogelijkheden voor de ’’Harrie-training’’.
Een Harrie is een medewerker die al werkzaam is bij de werkgever en een training wil volgen om collega’s met een arbeidsbeperking op de werkvloer te begeleiden en te ondersteunen.
‘Harrie’ staat voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk.

Ben jij de werkgever die hier ook mogelijkheden voor ziet? Neem dan contact op met branche coördinator Hülya Yilmaz.