Bakkerij Visser is één van de bedrijven die samen met brancheteam Transport & Logistiek een kandidaat hebben opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. Azzeddine wilde graag vrachtwagenchauffeur worden bij Bakkerij Visser. Hij had in het verleden al op een bakwagen gereden in het buitenland, maar had nog niet de geldige rijbewijzen in Nederland en was nog bezig met Nederlandse taalles. Ook had hij een opfriscursus nodig omdat het lang geleden was dat hij voor het laatst een vrachtwagen had bestuurd. Bakkerij Visser heeft succesvol samengewerkt met Werkgeversservicepunt Holland Rijnland waarbij voor Azzeddine het juiste opleidingstraject is gerealiseerd. Wat een prachtig voorbeeld van een 'Win-win' situatie.

Personeel opleiden? Nog geen geschikte opleiding maar wel interesse?
Goed personeel is moeilijk te vinden. Steeds meer werkgevers zorgen voor een training of opleiding op de werkvloer. Zo vinden werkzoekenden beter aansluiting bij uw bedrijfscultuur en vacatures. Op het gebied van opleiding kan ons brancheteam Transport & Logistiek verschillende mogelijkheden voor u aanbieden. Of het gaat om het opleiden van of herscholen, wij denken graag mee hoe wij dit samen met werkgevers en werkzoekenden op een passende manier voor elkaar kunnen krijgen. Bij het brancheteam is het bijvoorbeeld mogelijk om werkzoekenden een kortdurende opleiding aan te bieden, waarmee ze uiteindelijk alsnog binnen de branche aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding voor taxichauffeur, vrachtwagenchauffeur of heftruck/reachtruck chauffeur. Met al deze mogelijkheden, kunnen kandidaten sneller de werkvloer op en beschikt u sneller over gekwalificeerd personeel! Werkgeversservicepunt Holland Rijnland zorgt voor een goede match tussen werkzoekenden en werkgever.

Meer weten?
Denkt u als werkgever net als wij in talenten en kansen? Zoekt u nieuw talent of informatie en advies over inclusief werken?
Neem dan contact op met het brancheteam Transport & Logistiek van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland. Wij staan voor u klaar!