Nieuw personeel vinden tijdens WSP HR at the Movies

De krapte op de arbeidsmarkt is tastbaar en voelbaar. In veel branches is er een groot tekort aan personeel. Werkgeversservicepunt Holland Rijnland haakt daar graag op in om werkgevers uit de regio van dienst te zijn. Want werkzoekenden zijn er ook. Om tot een succesvolle match te komen, heeft WSP HR een innovatief plan bedacht: WSP HR at the Movies.

Drive In bioscoop zeer succesvol bij arbeidsbemiddeling
Na het succes van het Go Through event vorig jaar, organiseren we nu hét vervolg. WSP HR at the Movies vindt plaats op 18 november in de Theater Hangaar bij Valkenburg. Grootschaliger, indrukwekkender en met als doel om nog meer werkzoekenden en werkgevers succesvol te matchen. Het concept van een Drive In bioscoop, waar kandidaten zich presenteren in een videopitch, is namelijk zeer succesvol gebleken. Van de 28 kandidaten die zich vorige keer op deze manier voorstelden, hebben 25 mensen een baan gevonden!

De persoonlijkste weg naar een inclusieve arbeidsmarkt
Samen met partners zet WSP HR zich in om zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen en werkgevers en werkzoekenden ondersteuning te bieden om te komen tot succesvolle bemiddeling, duurzame inzetbaarheid en een inclusieve arbeidsmarkt. Een Drive In bioscoop is een van de manieren om dat op een innovatieve en persoonlijke manier te doen. In de videopitches staat de hele mens centraal en krijgen werkgevers een veel betere indruk van de talenten, mogelijkheden en uitstraling van een kandidaat. Dat leidt tot bemiddeling op basis van een persoonlijke klik; voorbij iemands cv, achtergrond en eventuele beperking.

Keuze uit 6 voorstellingen en branches
Werkgevers kunnen kiezen uit zes voorstellingen van 1,5 uur, die zijn ingedeeld naar branche: Techniek & Bouw, Transport & Logistiek, Detailhandel, Zorg & Welzijn, Hospitality & Facilitair, Marketing & Communicatie, Overheid en ICT. En omdat talent zich lastig in een hokje laat plaatsen, zijn werkgevers van harte welkom om 2 sessies te bezoeken. De beschikbare administratieve talenten zijn toegevoegd aan iedere voorstelling. Want een bouwbedrijf kan op zoek zijn naar elektriciens en bouwvakkers, maar ook een office manager nodig hebben.

De registratie is in volle gang en sluit op 16 november.
Bent u of kent u werkgevers die op zoek zijn naar medewerkers?
Geef het door en/of meld u aan via onze eventwebsite: www.wsphratthemovies.nl

DUIN- EN BOLLENSTREEK