Maak kennis met het brancheteam Zorg & Welzijn (Z&W)!

Heeft u vraagstukken waar u tegenaan loopt qua arbeidsmarkt? Heeft u behoefte aan een sparringpartner met kennis van Zorg & Welzijn? Wilt u meer weten over de dienstverlening en mogelijkheden van WSP Holland Rijnland? Wilt u weten wat het brancheteam Zorg & Welzijn voor u kan betekenen? Lees dan vooral verder.

Brancheteam Zorg & Welzijn kan u helpen en ondersteunen bij de diverse arbeidsmarktvraagstukken zoals, de krappe arbeidsmarkt, nieuw instroom van personeel, opleidingstrajecten en invulling van de banenafspraak. Daarnaast ondersteunen wij u graag met actuele kennis over (beschikbare) subsidies, wet-, en regelgeving en opleidingsmogelijkheden rond inclusiviteit op de werkvloer.

Wat heeft dit brancheteam te bieden?
Wij zijn een strategisch partner voor u als werkgever én een gids voor allerlei vraagstukken binnen UWV en gemeente. Als werkgever heeft u vaste gezichten binnen het team, wat het contact gemakkelijk en vertrouwd maakt. Het team bestaat uit professionals, die zich richten op zowel werkgevers als werkzoekenden in de regio Holland Rijnland. Onze teamleden hebben door de jaren heen veel kennis en expertise opgebouwd in Zorg & Welzijn.

Wij zijn ons bewust van de huidige problematiek in deze Zorg & Welzijn sector, zoals een teruglopende instroom van nieuwe zorgmedewerkers, een achterdeur die ‘open’ staat en begeleidingstekorten op de werkvloer. Wij kunnen u ondersteunen met deze knelpunten binnen uw organisatie. Daarnaast begeleiden wij u graag om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Door middel van onze intensieve samenwerking en beschikbare regelingen kunnen wij succesvolle duurzame matches maken tussen u als werkgever en werkzoekenden. De huidige arbeidsmarkt is krap en wellicht zit uw ‘parel’ ertussen. Met een ruime diversiteit aan werkzoekenden, die staan te popelen om aan de slag te gaan, hebben wij al vele succesverhalen weten te creëren!

Personeel vinden?
Wij richten ons op alle vacatures binnen de Zorg & Welzijn sector, zowel in staf-, uitvoerende- en ondersteunende functies. Op dit moment is er een probleem tussen vraag en aanbod in de arbeidsmarkt qua mismatch. Om de kloof tussen vraag en aanbod te verkleinen wordt er veel ingezet op opleidingstrajecten. Of het nu gaat om het opleiden, herscholen of zij-instroomtrajecten, het team Zorg & Welzijn denkt graag mee hoe ze dit samen met werkgevers en werkzoekenden tot een succes kunnen brengen.