Talentvolle werkzoekenden ontdekken Partou Kinderopvang

de glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft
de glimlach van een kind dat nog een leven voor zich heeft
dat leven is de moeite waard
met soms wel wat verdriet, maar met liefde, geluk en plezier in ´t verschiet

Het refrein van het liedje ‘De glimlach van een kind’ van Willy Alberti. Wie kent ‘t niet? Die glimlach zagen werkzoekenden gisteren vast en zeker bij Partou Kinderopvang! Samen met ons brancheteam Zorg & Welzijn organiseerde Partou voor hen een kennismakingsbijeenkomst op haar locaties Bolderberg, Stevenshof en Arcade.

Een mooie kans voor werkzoekenden die een passie hebben om met kinderen te werken en het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. De belangstelling was groot en 21 deelnemers, kregen op deze locaties een uitgebreide rondleiding op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Hierdoor kwamen zij meer te weten over het prachtige vak van pedagogisch medewerker, de BBL-opleidingen (Beroeps Begeleidende Leerweg) van Partou en de mogelijkheden om bij Partou te werken.

BBL-opleiding een unieke kans voor werkzoekenden met taalachterstand

Met een BBL-opleiding combineer je werken met leren. Naast een regulier BBL-traject voor pedagogisch medewerker biedt Partou ook een BBL-traject aan voor werkzoekenden met een taalachterstand. Dit BBL-traject is een samenwerking tussen Partou en WSP Holland Rijnland. Een unieke kans voor werkzoekenden, die geen diploma's en/of een taalachterstand hebben.

Hopelijk maken wij binnenkort mooie matches!

Zoekt u als werkgever ook nieuw talent of informatie en advies over inclusief werkgeverschap? We denken graag met u mee.