Talent ontdekken op open dag bij Zorgboodschap BV


13 september organiseerde brancheteam Transport & Logistiek van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland een open dag bij Zorgboodschap BV, waarbij 19 werkzoekenden een rondleiding door dit prachtige bedrijf in Sassenheim kregen. Op deze manier konden zij ontdekken welke banen en werkzaamheden er zijn en of Zorgboodschap BV hun potentiële nieuwe werkgever kan worden. 

Dit was ook het perfecte moment om de eventuele toekomstige collega's te leren kennen, want zij boden de werkzoekenden de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen en beantwoorden allerlei vragen. Want zeg nou eerlijk, wie kan er nou werkzoekenden beter enthousiasmeren over de mogelijkheden van een baan bij Zorgboodschap BV dan de huidige medewerkers?!

Zorgboodschap

Zorgboodschap levert maatwerk en ontzorgt op het gebied van eten en drinken. Van vers tot convenience, van boodschappen tot medische voeding. Dit doen zij voor de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen. Meer dan 300 zorgorganisaties in Nederland op ruim 6.000 locaties ontvangen iedere dag weer boodschappen, maaltijden en non-food artikelen van Zorgboodschap.

Zoekt u als werkgever ook nieuw talent of informatie en advies over inclusief werken? We denken graag met u mee dus neem gerust contact met ons op.

DUIN- EN BOLLENSTREEK