Werk kwijt door de Coronacrisis?
Wij staan voor je klaar!

Ben je na 12 maart 2020 je baan verloren of dreig je werkloos te worden? En kun je wel wat extra steun gebruiken om weer aan de slag te gaan? Inwoners van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen en Zoeterwoude kunnen terecht bij het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Holland Rijnland. Deze ondersteuning is gratis.

Wie kunnen wij helpen?
- Ben je je baan (deels) kwijt geraakt tijdens de coronacrisis?
- Ben je ZZP’er en wil je in loondienst gaan werken?
- Ben je schoolverlater zonder diploma of zonder startkwalificatie?
- Wil je in een andere sector gaan werken waar veel vraag naar is?
- Ben je werkgever en wil je begeleiding van werknemers naar een ander bedrijf?

Wat kunnen wij betekenen voor werkzoekenden?
We kijken naar wat jij kunt, wat jij wilt en waar jouw kansen liggen. We hebben een heel breed pakket aan mogelijkheden om je te helpen. Samen stellen we een oplossing op maat voor jou op. Dit kan een sollicitatietraining zijn, een taalcursus, een om- of bijscholingscursus of we helpen je bijvoorbeeld bij het opdoen van praktijkervaring.

Hoe ondersteunen wij werkgevers?
Veel bedrijven en sectoren ondervinden gevolgen van de coronacrisis. Zit je als werkgever met je handen in het haar over de toekomst van je bedrijf én die van je werknemers. Wij kunnen je werknemers helpen door ze te begeleiden van werk naar werk. Bijvoorbeeld door inzet van loopbaancoaching of een scholings- of ontwikkeltraject. We staan klaar om de juiste maatwerkoplossing te vinden.

Regionaal Mobiliteitsteam Holland Rijnland werkt voor de gemeenten:
Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen en Zoeterwoude.

Meer weten?
Stuur je vraag via onderstaand contactformulier.
We nemen binnen 48 uur contact met je op.