Wat we doen

WSP Holland Rijnland is er voor werkgevers met een sociaal hart

Als werkgever kunt u allerlei redenen hebben om te kiezen voor sociaal inclusief ondernemerschap met meer diversiteit op de werkvloer. Personeelstekort, intrinsieke motivatie, een door de overheid gestuurde verplichting of new business-mogelijkheden. Wat u ook drijft, WSP Holland Rijnland denkt graag met u mee hoe u dit het beste kunt realiseren binnen uw onderneming.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Werving & selectie
 • Begeleiding indiensttreding
 • Jobcoaching & nazorg
 • Advies inclusief ondernemen
  - Invulling banenafspraak
  - Functiecreatie & jobcarving
  - Wetgeving & subsidies
 • Social Return on Investment

Ons doel is om duurzame matches te creëren tussen werkgevers en werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze ervaring en keuze uit een groot aantal werkzoekenden op allerlei niveaus, is een passende duurzame match tussen werkgever en werkzoekende meestal niet ver weg. Is er nóg een stap nodig voor een passende match? Dan bieden we extra ondersteuning in de vorm van een proefplaatsing, een subsidie of jobcoaching. Wij hebben kennis van de arbeidsmarkt en situatie binnen verschillende branches, beschikken over een breed netwerk en helpen werkgevers bij het realiseren van een inclusieve organisatie, waarin iedereen mee kan doen.

Een zeker bestaan met een baan

Er zijn veel werkzoekenden die zelf geen werk kunnen vinden. Soms zijn er mensen die moeilijk mee kunnen doen in het arbeidsproces. Ze willen wel en hebben hun talenten, maar kunnen niet altijd. Deze doelgroepen hebben een zogeheten ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Denk aan jongeren, 50-plussers, statushouders en mensen met een arbeidsbeperking. Samen met WSP Holland Rijnland helpt u deze mensen aan het werk. Net als ieder ander willen zij aan het werk. Werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Wij helpen werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen.

Voordelen van werven via WSP Holland Rijnland:

 • Eén aanspreekpunt
 • Groot en divers bestand werkzoekenden
 • Branchegericht; 7 brancheteams met specifieke kennis van de arbeidsmarkt
 • Kosteloos

Denkt u net als wij in talenten en kansen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Als inclusief werkgever draagt u bij aan een maatschappij waarin iedereen ertoe doet!