Wat we doen

WSP Holland Rijnland is er voor werkgevers met een sociaal hart

Als werkgever kunt u allerlei redenen hebben om te kiezen voor sociaal inclusief ondernemerschap met meer diversiteit op de werkvloer. Personeelstekort, intrinsieke motivatie, een door de overheid gestuurde verplichting of new business-mogelijkheden. Wat u ook drijft, Wij denken graag met u mee hoe u dit het beste kunt realiseren binnen uw onderneming.

Wij helpen u kosteloos bij het vinden van de juiste werknemer en hebben een groot en zeer divers bestand van werkzoekenden, die maar wat graag bij u aan de slag gaan. Dat bestand bestaat uit mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt door een beperking (ziekte, handicap) of status, maar ook werkzoekenden met een ww-uitkering. Wij bemiddelen alle burgers die werk zoeken in de regio Holland Rijnland. Graag helpen wij u om mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is (weer) in dienst te nemen/aan het werk te helpen en te houden.

Onze kracht is dat wij afhankelijk van uw wensen altijd een zo goed mogelijke match maken. Met onze ervaring en keuze uit een groot aantal werkzoekenden op allerlei niveaus, is een passende duurzame match meestal niet ver weg. Is er nóg een stap nodig voor een passende match of passend werk? Dan bieden we bijvoorbeeld extra ondersteuning in de vorm van bijvoorbeeld een proefplaatsing of jobcoaching. Daarnaast kunnen wij u ook nog adviseren over gunstige regelingen en subsidies.

Een zeker bestaan met een baan

Er zijn veel werkzoekenden die zelf geen werk kunnen vinden. Soms zijn er mensen die (tijdelijk) moeilijk mee kunnen doen in het arbeidsproces. Ze willen wel en hebben hun talenten, maar kunnen niet altijd. Of hebben al een tijdje geen werk maar een uitkering. Net als ieder ander willen zij aan het werk. Werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. U kunt hierbij denken aan deze doelgroepen.

Wij hebben kennis van de arbeidsmarkt en situatie binnen verschillende branches, beschikken over een breed netwerk en helpen u bij het realiseren van een inclusieve organisatie, waarin iedereen mee kan doen.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Werving & selectie
 • Jobcoaching
 • Advies inclusief ondernemen
  - Invulling banenafspraak
  - Functiecreatie & jobcarving
  - Wetgeving & subsidies
 • Social Return on Investment

Taalstages statushouders

Wilt u ook bijdragen aan maatschappelijk verantwoord of inclusief ondernemen? Wij zoeken maatschappelijk betrokken werkgevers, die ervoor openstaan om een taalstage te bieden aan statushouders. Helpt u mee?

Voordelen van werven via WSP Holland Rijnland:

 • Eén aanspreekpunt
 • Groot en divers bestand werkzoekenden
 • Branchegericht; 7 brancheteams met specifieke kennis van de arbeidsmarkt
 • Kosteloos

Denkt u net als wij in talenten en kansen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Als inclusief werkgever draagt u bij aan een maatschappij waarin iedereen ertoe doet!