Wie we zijn

Werkgeversservicepunt Holland Rijnland is een samenwerkingsverband tussen UWV, de ontwikkel- en reïntegratiebedrijven DZB (Leidse regio), Provalu (Kust-, Duin- en Bollenstreek), Rijnvicus (Rijnstreek) en gemeenten regio HR op het gebied van werkgeversdienstverlening. Dankzij onze intensieve samenwerking in de arbeidsmarktregio Holland Rijnland worden onze diensten en regelingen gebundeld. Hierdoor kunt u als werkgever met al uw vragen over personeel en arbeid bij één regionaal aanspreekpunt terecht.

Ons team:

Brancheteams

Onze 7 brancheteams vormen het kloppend hart van WSP Holland Rijnland en realiseren duurzame matches tussen werkgevers en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben kennis van de arbeidsmarkt, wet- en regelgeving, kennis en ervaring in uw branche en beschikken over een breed regionaal netwerk. Zij werken krachtig samen, zowel regionaal als lokaal. Graag helpen zij u als werkgever bij het realiseren van een inclusieve organisatie, waarin iedereen mee kan doen. Onze brancheteams:

  1. Garantiebanen & Overheid (GO)
  2. Groen
  3. Hospitality & Facility
  4. Techniek & Electromontage & Bouw
  5. Transport & Logistiek
  6. Zakelijke dienstverlening
  7. Zorg & Welzijn

Wat kunnen de brancheteams voor u betekenen?

De brancheteams helpen u kosteloos op weg. Wij noemen ze niet voor niets hét kloppend hart van WSP Holland Rijnland, want de teams zijn hét deskundig aanspreekpunt voor al uw personeels- en arbeidsvraagstukken. Bij ieder brancheteam kunt u werkgever terecht voor maatwerk; van vacatures tot beschikbare subsidies, van bemiddeling tot arbeidswetgeving, etc.

Regelmatig organiseren de teams (matching)events in de regio; gericht op succesvolle duurzame matches tussen werkgevers en werkzoekenden én op het voeren van dialoog met werkgevers over inclusief ondernemen. Een voorbeeld van een laagdrempelig manier van kennismaking is bijvoorbeeld dat wij een 'jobsafari' bij werkgevers organiseren. Daar laten wij de werkzoekenden op een informele manier kennismaken met werkgevers, waardoor zij een beeld kunnen krijgen van de werkzaamheden binnen de organisaties om te kijken of dit bij hen zou passen. Ook kunnen ze met de werkgevers in gesprek gaan om hun vragen te stellen. Hoe mooi is het dan als er daarna ook een duurzame match tot stand komt! Als inclusief werkgever draagt u hierdoor bij aan een maatschappij waarin iedereen ertoe doet!

De kracht van de brancheteams is groot: ze opereren midden in het veld, hebben warme werkgeverscontacten en bedienen de hele regio. Met veel passie en plezier onderhouden zij contact met u als werkgever en ondersteunen ze u waar gewenst met uw vragen en personele puzzels.

Samenstelling brancheteams

In ieder brancheteam zitten medewerkers van onze vier partnerpartijen DZB, Provalu, Rijnvicus en UWV. Het team bestaat uit accountmanagers, consulenten, klantmanagers en arbeidsmarktspecialisten uit de regio Holland Rijnland. Samen hebben zij toegang tot een groot en divers bestand met werkzoekenden in de regio, om zo de beste match te vinden voor uw vacature. Daarnaast werken zij samen met brancheverenigingen, (sector)fondsen en partners, om zo een compleet pakket te kunnen bieden aan de bedrijvigheid van werkgevers.

Brancheteam coördinatoren, teammanagers en directie partners

De brancheteams worden gecoördineerd door de brancheteam coördinatoren, die vervolgens door de teammanagers werkgeversdienstverlening van de vier partnerpartijen worden aangestuurd. En de vier directeuren van de partnerpartijen sturen de teammanagers aan. Samen vormen wij een krachtig  WSP Holland Rijnland team in de regio Holland Rijnland.

Directeuren WSP Holland Rijnland partners

v.l.n.r: Annelies Doornbosch (Rijnvicus), Noëlle ter Woerds (DZB), Rob van Hooven (UWV) en Rinco Knoop (Provalu)