Op jobsafari door héle regio Holland Rijnland

Wat een prachtige XXL-jobsafari door de héle regio Holland Rijnland! Boskalis Nederland, Riool.nl, HuurMaat, Samen Sterker en Omefa European Plastic & Tooling gaven donderdag 10 november aan werkzoekenden een uitgebreide tour door hun bedrijf. Aan de hand van presentaties en rondleidingen stelden zij zich graag aan de deelnemers voor. Tien werkzoekenden namen deel aan het ochtendprogramma en zes werkzoekenden volgden het middagprogramma. Op een laagdrempelige manier konden de werkzoekenden ontdekken welke banen er in de techniek, electromontage en bouw beschikbaar zijn en wat het zo leuk maakt om in deze sector aan de slag te gaan. De adviseurs en accountmanagers van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland gingen met de werkzoekenden mee op pad. De jobsafari werd georganiseerd door ons brancheteam Techniek, Electromontage & Bouw. Een mooi initiatief dat veel kansen biedt op duurzame matches tussen werkgevers en werkzoekenden!

De deelnemende bedrijven:

  • Boskalis Nederland: Houdt Nederland veilig, bereikbaar en in beweging. Op het land en op het water.
  • Riool.nl: Verzorgt al 60 jaar rioolonderhoud. Van ontstoppen, inspecteren, repareren tot reiniging van riool.
  • HuurMaat: Een professionele verhuurorganisatie met een breed assortiment materieel voor zowel bedrijven als particulieren. HuurMaat verhuurt een ruime keuze aan hoogwerkers, steigers, gereedschappen en machines.
  • Samen Sterker: Verzorgt de volledige uitvoering van bouw, renovatie en specialistische projecten, maar ook vastgoedonderhoud, service & diensten van panden en visuele communicatie. Zij maken ook ECOhomes  die via Ecohomeforyou worden verkocht. Duurzaamheid en sociaal ondernemen staan bij hun hoog in het vaandel in 2021 hebben zij de Hartstikke Sociaal Bokaal Rijnvicus 2021 gewonnen.
  • Omefa European Plastic & Tooling: Biedt al meer dan 40 jaar totaaloplossingen in kunststofspuitgiettechniek. Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. De bokaal is voor ondernemers die werkzoekenden een steuntje in de rug geven richting werk in hun onderneming. Omefa uit Nieuwkoop is de ‘kersverse’ winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal Rijnvicus 2022 en mag zichzelf de meest sociale ondernemer van 2022 benoemen. Van harte gefeliciteerd met deze welverdiende prijs! Donderdag 3 november was de uitreiking plaats en jaarlijks reikt Rijnvicus, partner van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland, deze bokaal uit aan de meest sociale ondernemer op het gebied van mens en werk. En dan gaat het vooral om de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken richting arbeidsmarkt.

Zoekt u als werkgever ook nieuw talent of informatie en advies over inclusief werken? We denken graag met u mee dus neem gerust contact met ons op.

DUIN- EN BOLLENSTREEK