Harrie trainingen 2023

Harrie is de personificatie van de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een extra ondersteuningsbehoefte. Harrie staat voor: Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk.

Werkgeversservicepunt Holland Rijnland biedt meerdere malen per jaar de Harrie training aan. Als werkgever in de arbeidsmarktregio Holland Rijnland kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Wij bieden verschillende varianten van de training aan. U kunt zelf kiezen welke variant het beste aansluit bij uw functie en/of organisatie.

  • De Harrie Helpt training leert u om begeleiding te bieden aan een collega met een arbeidsbeperking
  • De Harrie voor directeuren en managers is een aangepaste training, speciaal voor leidinggevenden die niet direct zelf begeleiding geven aan werknemers met een arbeidsbeperking, maar er wel vaak mee in aanraking komen. Denk bijvoorbeeld aan de directeur van een dagbestedingslocatie, of de manager van een leerwerkbedrijf.
  • De Harrie Helpt Nieuwkomers training is speciaal ontwikkeld voor de begeleiding van statushouders en anderstaligen. Heeft u veel statushouders in dienst, dan is deze training voor u.

Trainingsdata 2023:

  • Harrie Helpt - 18 april & 23 mei (aanmelding gesloten)
  • Harrie voor directeuren en managers 31 mei (aanmelding gesloten)
  • Harrie Helpt - 2 & 30 augustus
  • Harrie Helpt (statushouders) - 14 november & 12 december

Alle trainingen duren 2 dagen, tenzij anders weergeven. U dient bij beide trainingsdagen aanwezig te zijn. Trainingen worden gegeven bij DZB Leiden, Le Pooleweg 11, 2314 XT Leiden. Indien hiervan wordt afgeweken, laten wij dit ruim van tevoren weten.

Vragen en/of contact

Heeft u vragen over de Harrie training? Of wilt u met meer dan 2 collega's deelnemen aan een training? Neem dan contact op met Alix van Brakel, coördinator Harrie trainingen bij Werkgeversservicepunt Holland Rijnland.