Maak kennis met het brancheteam Groen

Team Groen kan u helpen en ondersteunen in het vinden van personeel in deze krappe arbeidsmarkt. Met onze expertise staan wij voor u klaar om u te ontzorgen in uw zoektocht naar de juiste werknemer. Naast dat wij werkgevers enthousiasmeren om te werven vanuit diversiteit en inclusie, stimuleren wij ook de werkzoekenden om aan de slag te gaan. De leden van team Groen hebben intensief contact met werkzoekenden, die ondersteuning kunnen gebruiken bij het vinden van werk. Als geen ander kennen wij de ins & outs binnen de groenbranche in de regio Holland Rijnland. Ook ondersteunen wij u graag met actuele kennis over (beschikbare) subsidies, wet-, en regelgeving en opleidingsmogelijkheden rond inclusiviteit op de werkvloer.

Onze ervaren teamleden staan klaar om vragen te beantwoorden en geven u graag professioneel advies! Zo kunt u als werkgever profiteren van veel kennis en kunde op één plek!

Wat heeft dit brancheteam te bieden?
Allereerst heeft u als werkgever één vast contactpersoon, wat het contact overzichtelijker en persoonlijk maakt! Het team bestaat uit accountmanagers, consulenten, klantmanagers en arbeidsmarktspecialisten uit de regio Holland Rijnland. Onze teamleden hebben door de jaren heen veel werkervaring en expertise opgebouwd in deze branche. Wij werven de medewerkers voor u, dragen ze bij u aan en bereiden ze voor op hun nieuwe rol op de werkvloer. Deze voorbereiding èn natuurlijk de begeleiding op de werkplek zijn bepalend voor de succesvolle duurzame match tussen u als werkgever en werkzoekenden. Dit is de optimale oplossing voor u als werkgever om, samen met team Groen, de ideale match te vinden en werkzoekenden een nieuwe kans op werk te bieden waarbij hun talenten optimaal benut worden. Met een ruime diversiteit aan werkzoekenden, die staan te popelen om aan de slag te gaan, hebben wij al vele succesverhalen weten te creëren!

Met elkaar vinden wij de juiste match tussen werkgevers en werkzoekenden!

Welke vacatures vervult dit brancheteam (onder andere)?

  • Medewerker groenvoorziening
  • Teeltmedewerker boomkwekerij
  • Logistiek magazijnmedewerker

Personeel opleiden? Nog geen geschikte opleiding maar wel interesse?
Goed personeel is moeilijk te vinden. Steeds meer werkgevers zorgen voor een training of opleiding op de werkvloer. Zo vinden werkzoekenden beter aansluiting bij uw bedrijfscultuur en vacatures. Op het gebied van opleiding kan het team Groen verschillende mogelijkheden voor u aanbieden. Of het gaat om het opleiden van of herscholen, het team Groen denkt graag mee hoe ze dit samen met werkgevers en werkzoekenden op een passende manier voor elkaar kunnen krijgen. Meerdere organisaties hebben op deze manier mensen in dienst kunnen nemen. Met al deze mogelijkheden, kunnen kandidaten sneller de werkvloer op en beschikt u sneller over gekwalificeerd personeel!