Maak kennis met het brancheteam Techniek & Electromontage & Bouw (T&E&B)!

Team T&E&B kan u helpen en ondersteunen in het vinden van personeel in deze krappe arbeidsmarkt. Met onze expertise staan wij voor u klaar om u te ontzorgen in uw zoektocht naar de juiste werknemer. Naast dat wij werkgevers enthousiasmeren om te werven vanuit diversiteit en inclusie, stimuleren wij ook de werkzoekenden om aan de slag te gaan. Wij hebben intensief contact met werkzoekenden, die ondersteuning kunnen gebruiken bij het vinden van werk. Als geen ander kennen wij de ins & outs binnen de branches Techniek, Electromontage en Bouw in de regio Holland Rijnland. Ook ondersteunen wij u graag met actuele kennis over (beschikbare) subsidies, wet-, en regelgeving en opleidingsmogelijkheden rond inclusiviteit op de werkvloer.

Onze ervaren teamleden staan klaar om vragen te beantwoorden en geven u graag professioneel advies! Zo kunt u als werkgever profiteren van veel kennis en kunde op één plek!

Wat heeft dit brancheteam te bieden?
Allereerst heeft u als werkgever één vast contactpersoon, wat het contact overzichtelijker en persoonlijk maakt! Het team bestaat uit accountmanagers, consulenten, klantmanagers en arbeidsmarktspecialisten uit de regio Holland Rijnland. Onze teamleden hebben door de jaren heen veel werkervaring en expertise opgebouwd in de branches Techniek, Electromontage en Bouw. Wij werven de medewerkers voor u, dragen ze bij u aan en bereiden ze voor op hun nieuwe rol op de werkvloer. Deze voorbereiding èn natuurlijk de begeleiding op de werkplek zijn bepalend voor de succesvolle duurzame match tussen u als werkgever en werkzoekenden. Dit is de optimale oplossing voor u als werkgever om, samen met team T&E&B, de ideale match te vinden en werkzoekenden een nieuwe kans op werk te bieden waarbij hun talenten optimaal benut worden. Met een ruime diversiteit aan werkzoekenden, die staan te popelen om aan de slag te gaan, hebben wij al vele succesverhalen weten te creëren!

Welke vacatures vervult dit brancheteam (onder andere)?

  • Bouwopruimer, omgevingssteward
  • (Beginnend/startend/assistent) Elektromonteur, liftmonteur, zonnepanelenmonteur, installatiemonteur
  • Assemblage medewerker
  • Medewerker infra

Nog geen geschikte opleiding maar wel interesse?
Hier kan het team T&E&B verschillende mogelijkheden voor aanbieden. De branches Techniek, Electromontage en Bouw zijn branches waarin vakkrachten hard nodig zijn. Onmisbaar is uiteraard het VCA-certificaat. Hier zijn verschillende opleidingsmogelijkheden voor. Maar zo is er bijvoorbeeld ook een ‘’leerwerktraject praktijkverklaringen’’ die uitkomst kan bieden! Dit traject biedt snel inzicht in de kwaliteiten en vakvaardigheden van een werkzoekende. Samen met werkgevers en het mbo wordt een lesprogramma opgesteld (op niveau 1 of 2) en onder begeleiding van een Leerlijnconsulent kan de kandidaat versneld een “deelcertificaat” van de opleiding behalen. Ook is de mogelijkheid daar om een voorschakeltraject met Wij Techniek te starten, waarin kandidaten een keuzen maken voor een basis in installatie- of elektrotechniek. Met al deze mogelijkheden, kunnen kandidaten sneller de werkvloer op en beschikken werkgevers sneller over gekwalificeerd personeel!