Maak kennis met het brancheteam Techniek en Bouw (T&B)!

Het team T&B kan helpen en ondersteunen in het vinden van personeel in deze krappe arbeidsmarkt. Zij kennen de regio Holland Rijnland als geen ander en werken zowel regionaal als lokaal. Binnen het team hebben werkgevers een vast contactpersoon, wat het contact overzichtelijk en persoonlijk maakt!

Wat heeft dit brancheteam te bieden?
Binnen Holland Rijnland is de kennis en expertise gebundeld in de vorm van een samenwerking met Gemeenten en UWV. Met elkaar creëren ze maatwerk om werkgevers te ontzorgen. De optimale oplossing voor werkgevers om, samen met team T&B, de ideale match te vinden en werkzoekenden een nieuwe uitdaging te bieden. Daarnaast werken zij samen met brancheverenigingen, sectorfondsen en O&O fondsen, om zo een compleet pakket te kunnen bieden aan de bedrijvigheid van werkgevers.

Welke vacatures vervult dit brancheteam (onder andere)?

  • Bouwopruimer, omgevingssteward
  • (Beginnend/startend/assistent) Elektromonteur, liftmonteur, zonnepanelenmonteur, installatiemonteur
  • Assemblage medewerker
  • Medewerker infra

Nog geen geschikte opleiding maar wel interesse?
Hier kan het team T&B verschillende mogelijkheden voor aanbieden. De branche Techniek en Bouw is een branche waarin vakkrachten hard nodig zijn. Onmisbaar is uiteraard het VCA-certificaat. Hier zijn verschillende opleidingsmogelijkheden voor. Maar zo is er bijvoorbeeld ook een ‘’leerwerktraject praktijkverklaringen’’ die uitkomst kan bieden! Dit traject biedt snel inzicht in de kwaliteiten en vakvaardigheden van een werkzoekende. Samen met werkgevers en het MBO wordt een lesprogramma opgesteld (op niveau 1 of 2) en onder begeleiding van een Leerlijnconsulent kan de kandidaat versneld een “deelcertificaat” van de opleiding behalen. Ook is de mogelijkheid daar om een voorschakeltraject met Wij Techniek te starten, waarin kandidaten een keuzen maken voor een basis in installatie- of elektrotechniek.

Met al deze mogelijkheden, kunnen kandidaten sneller de werkvloer op en beschikken werkgevers sneller over gekwalificeerd personeel!