Maak kennis met het brancheteam Techniek & Electromontage & Bouw (T&E&B)!

Wij helpen en ondersteunen u in het vinden van oplossingen in deze krappe arbeidsmarkt. Van Katwijk aan Zee tot en met Alphen a/d Rijn, van Voorhout tot en met Voorschoten brengen wij het onbenut arbeidspotentieel in kaart. Met onze expertise staan wij klaar om u te ontzorgen in uw zoektocht naar de juiste werknemers.

Wat hebben wij te bieden?
Allereerst heeft u als werkgever één vast contactpersoon, wat het contact overzichtelijker en persoonlijk maakt! Ons team bestaat uit accountmanagers, consulenten, klantmanagers en arbeidsmarktspecialisten uit de regio Holland Rijnland. Wij organiseren geregeld events met brancheorganisaties en werkgevers om u te informeren en faciliteren. Denk hierbij aan banentours, banenmarkten, speedmeets, meeloopdagen, proefplaatsingen, kennissessies, leerwerktrajecten, enz.  Wij werven de medewerkers, dragen ze bij u aan en bereiden ze voor op hun nieuwe rol op de werkvloer.

Naast dat wij u willen enthousiasmeren om te werven vanuit diversiteit en inclusie, stimuleren wij ook de werkzoekenden om aan de slag te gaan. Wij hebben intensief contact met werkzoekenden. Natuurlijk zijn we op de hoogte van (beschikbare) subsidies, wet-, en regelgeving en opleidingsmogelijkheden rond inclusiviteit op de werkvloer en delen we deze kennis graag met u.

Heeft de werkzoekende nog geen geschikte opleiding maar wel interesse?
Hier kan ons team verschillende mogelijkheden voor aanbieden. Zo is er bijvoorbeeld een ’leerwerktraject met praktijkverklaringen’. Samen met werkgevers en het mbo wordt een lesprogramma opgesteld (op niveau 1 of 2). Met begeleiding van uw eigen Leermeester, ondersteund door een leerlijnconsulent, kan de kandidaat versneld (gemiddeld 3 maanden) 'een deelcertificaat' behalen. Ook is de mogelijkheid om een voorschakeltraject met Wij Techniek te starten, waarbij kandidaten een keuze maken voor een basis in installatie- of elektrotechniek.

Onmisbaar is uiteraard het VCA –certificaat. Deze kunnen kandidaten via ons op een aangepaste wijze behalen. Met al deze mogelijkheden, kunnen kandidaten sneller de werkvloer op en beschikt u sneller over gekwalificeerd personeel!

Wij staan klaar om vragen te beantwoorden en geven u graag professioneel advies! Zo kunt u als werkgever profiteren van veel kennis en kunde op één plek!