Bijeenkomst bij werkgever ’s Heeren Loo wederom geslaagd

Woensdag 29 maart organiseerde ons brancheteam Zorg & Welzijn weer een kennismaking voor werkzoekenden én WSP HR collega’s bij ’s Heeren Loo in Noordwijk. Via presentaties en een rondleiding maakten 9 deelnemers kennis met deze zorgwerkgever. Vooral 5 beschikbare leer-werkplaatsen voor de functie van begeleider in de gehandicaptenzorg bij ’s Heeren Loo, woonzorgpark Willem van den Bergh werden uitgelicht.

Kansen op een duurzame baan voor werkzoekenden
’S Heeren Loo biedt boeiend werk en alle kans om te groeien. De organisatie is ontwikkelingsgericht en biedt deze 5 mooie leer-werkplaatsen aan, voor de functie van begeleider in de gehandicaptenzorg, waarbij werkzoekenden tegelijk kunnen leren en werken. Bij interesse én een klik van beide kanten starten de werkzoekenden met een oriëntatiefase van 2 maanden met behoud van uitkering. Bevalt het? Dan krijgen zij een aanbod tot dienstverband. Deze manier van praktijkleren biedt een goede kans op het vinden van nieuwe medewerkers in de huidige tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Een mooi initiatief van deze prachtige zorgorganisatie die medewerkers veel te bieden heeft!

Marije Salome, HR adviseur van ’s Heeren Loo is enthousiast: “Ik ben WSP HR wederom dankbaar voor dit initiatief en vond het fijn om dit weer samen te organiseren. De 1e bijeenkomst in oktober 2022 was ook geslaagd. WSP HR denkt met ons mee en werkt oplossingsgericht. Doordat WSP HR een groot en zeer divers bestand van werkzoekenden heeft én vooraf een goede screening van de gestelde criteria bij werkzoekenden voor ons verzorgt, maakten wij vandaag kennis met werkzoekenden, die maar wat graag bij ons aan de slag gaan om onze beschikbare leer-werkplaatsen in te vullen. Werkzoekenden stapsgewijs via een leer-werkplaats opleiden is een goede manier om ze het prachtige vak van begeleider in de gehandicaptenzorg te leren.

’s Heeren Loo
’s Heeren Loo helpt mensen met lichte én ernstige verstandelijke beperking of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Zij zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen.

Zoekt u als werkgever ook nieuw talent of informatie en advies over inclusief werken? We denken graag met u mee dus neem gerust contact met ons op.