Barista workshop in Grand Café de Stal een regelrechte hit!

Alle teamleden van brancheteam Horeca & Facility van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland hebben dinsdag 4 oktober met veel passie voor koffie en leergierigheid een Barista workshop van Laurens Da Costa van Studio Barista gevolgd in Grand Café de Stal van DZB.

Hoe leuk is dit! Met hun koffieleverancier een gezamenlijke teamactiviteit ondernemen, waarbij zij door middel van deze workshop zelf alle geheimen leerden kennen van een Barista. Om heerlijke koffie thuis te maken, maar ook om werkzoekenden enthousiast over deze expertise in de horecabranche te maken.

Tijdens de Barista workshop leerden zij veel over de verschillende kwaliteiten van de koffiebonen, waar ze vandaan komen, hoe ze worden bewerkt en welke smaken daaruit voortkomen. Ook kwamen onderwerpen als de presentatie / latte art voorbij.

Wilt u ook graag een keer koffie met ons drinken en bent u op zoek naar nieuw talent of informatie & advies over inclusief werken? U bent van harte uitgenodigd! We denken graag met u mee en zijn bereikbaar via 085-400029 of info@wsphollandrijnland.nl.

DUIN- EN BOLLENSTREEK